gabfod 2010.06.24. 14:01

Ez állati!

Állatkert-látogatás után jó kis játékok a következők:

Elszabadult állatok 1

Rejtsük el gyermekünk plüssállatkáit a lakás különböző pontjain! Majd jöhet egy rövid történet arról, hogy megszöktek az állatok az állatkertből / tanyáról / udvarból, és neki kell visszaterelni őket a helyükre! Használhat a befogáshoz babakocsit, dömpert, ládát stb., amiben visszaszállíthatja a szökevényeket a helyükre, a gyerekszobába.

Elszabadult állatok 2

Az előző játék “kétdimenziós” változata szerint vágjunk ki újságból képeket az állatkertben látott állatokról és egyéb képeket (pl. mesefigurákról, emberekről, nagyobb gyerekek esetében az állatkertben nem látott állatokról stb.)! Nevezzünk ki egy cipősdobozt állatkertnek, vagy építsünk egyet építőkockákból vagy kartondobozból, vagy fogjunk egy nagy ív újságpapírt, amire ragaszhatunk!  Válogassuk ki közösen az oda illő állatokat! Beszéljük meg, hogy milyen hangot adnak, mit esznek, milyen színűek, mit csináltak stb.!

A bejegyzés trackback címe:

https://mokaestanulas.blog.hu/api/trackback/id/tr322106520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása