A következő két játékot egy német oldalon találtam, ahol még rengeteg jó ötlet olvasható. Nekem az alábbiak tetszenek  legjobban:

Lufitenisz

Kartonból kivágunk egy kb. 30 cm átmérőjű kört. Fogjunk egy papírtörlő-gurigát, és vágjunk rajta két egymással szemben lévő kb. 5 cm-es sliccet! Ebbe a résbe dugjuk bele a kör alakú kartondarabot, majd ragasztószalaggal erősítsük rá! Ezután tetszés szerint díszíthető. Már csak egy felfújt  lufi kell hozzá, és indulhat a lufitenisz.

Zenedoboz

Fogjunk egy cipősdobozt, amelynek egymással szemben lévő oldalaiba kis lyukakat vágunk (ollóval kibökhetjük). Fűzzünk az egymással szemben lévő lyukakba gumidarabokat. Lehet többfélét is, vagy ha egyféle van otthon, variáljuk a feszességét (a lazább mélyebb, a feszesebb magasabb hangot ad). Kész a pengetős hangszerünk, szóljon a muzsika!

A játékokat bemutató fotókat itt nézheted meg:

 http://www.kleinkind-online.de/seiten/bastelideen/index.htm

A bejegyzés trackback címe:

https://mokaestanulas.blog.hu/api/trackback/id/tr972132588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása